SELAMAT DATANG KE LAMAN INI

ASSALAMUALAIKUM....Terima kasih kerana mengunjungi blogger saya ini...sudi kiranya membaca catatan dari minda seorang guru bimbingan dan kaunseling. Semoga apa yang dipaparkan dapat membantu anda dalam menjalani kehidupan seharian. Apa yang baik datangnya dari ALLAH SWT, manakala yang buruk itu datangnya dari kelemahan saya sendiri..FIKIR...................FIKIRKAN...........DAN FIKIRAKANLAH

DOAKU....

"Wahai Tuhanku, lapangkanlah bagiku dadaku; dan mudahkanlah bagiku tugasku; dan lepaskanlah simpulan dari lidahku, dan kurniakanlah aku ilham dari sisi-Mu agar apa yang ku kongsikan di sini terletak dalam redha-Mu; dan peliharalah penulisan ini, serta si penulisnya, juga pembacanya agar kami sentiasa taat pada perintahMu dan tidak gentar dalam menegakkan agama-Mu."

Islamic Widget

Islamic Clock

Khamis, 3 Mac 2011

KEJOHANAN OLAHRAGA SEKOLAH SMVKT 2011

...kEJOHANAN olahraga SMVKT....dulunya SMTWT telah diadakan pada hari Ahad 27 Febuari 2011. Kejohanan kali ini diadakan di Trek Kompleks Sukan Gong Badak yang terletak berhampiran dengan Stadium Sultan Mizan. Kejohanan kali ini dirasmikan oleh PK 1 , Tuan Haji Nazeri bin Hashim. Kejohanan Olharga kali ini telah dimenangi oleh RUMAH BIRU..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan